Doktor fisk

Garra Rufa fisk er en anderledes måde, hvor man får fjernet døde hudceller på fødder, hænder eller hele kroppen. Det er desuden også en rigtig god behandling, hvis du lider af:

  • Psoriasis
  • Børne/astmaeksem
  • Akne
  • Fodsvamp
  • Fodsved
  • Hård og tør hud

Garra Rufa fisken er kendt under navnet Doktor Fisk. Garra Rufa fisken stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor den lever i de varme kilder. På grund af de varme kilders fattige næringsindhold, har Garra Rufa fisken udviklet en evne til at overleve, ved primært at leve af døde hudceller fra folk som bader i kilderne.

Behandlinger med Garra Rufa fisken er mest udbredt i Asiatiske lande, hvor de har brugt den gennem mange år til skønhed og spa behandlinger. Behandlingen er de senere år også blevet meget populære i den vestlige verden, på grund af deres evne til at symptombehandle de forskellige former for eksemer/hudproblemer.

Behandlingen med Garra Rufa fisk er smertefri og ufarligt, da fisken ingen tænder har. Men i stedet suger fiskene de døde hudceller af. Det kan føles som en form for micro massage. I takt med at fiskene suger de døde hudceller af, frigives også et enzymholdigt sekret, der optages i underhuden og dermed nedsætter den hurtige celledeling i huden.

Uanset om du vil have det for velværens skyld eller om du lider af Psoriasis m.m., er en behandling med disse Garra Rufa fisk det hele værd.

Priser:

Tid Pris
Wellness behandling for fjernelse af døde hudceller og blødgøring af huden ½ time 200 kr.
Behandling for normal hud og eks. Psoriasis eller eksem m.m. 1 time 350 kr.
Denne behandling er som de andre men med fjernelse af hård hud og pedicure 1½ time 500 kr.

ALLE behandlinger starter med vask af jeres fødder og afsluttes med fodmassage.
Der kan tilkøbes skulder/nakke eller hovedbundsmassage (15 min.) mens I har fødderne i vandet til 100 kr.

PS: Vi kan tage op til 6 personer på samme tid.

Designed & hosted by S2Lab.dk ApS